Skip to content

Možnosti plačila

Cene
Vse cene so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je jasno naveden na končnem obračunu. Cene in ostale ugodnosti (popusti…) veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Navedene cene veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.dutchnailcosmetics.si  in za spodaj navedene načine plačila pod navedenimi pogoji.

BELLU d.o.o. si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen asortimana brez predhodnega obvestila.

Način plačila
Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov. 

V spletni trgovini www.dutchnailcosmetics.si so na voljo naslednji načini plačila:

  • z gotovino po povzetju
  • po predračunu – po nakupu na vpisan e-naslov prejmete podatke za plačilo, na podlagi katerih izvedete plačilo
  • s plačilno oziroma kreditno kartico

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika kontaktirajte preko e-naslova finance@dutchnailcosmetics.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

**Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave. 

Pri izbranem plačilu »po predračunu« boste v svoj elektronski predal prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oz. sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 3 delovnih dneh, v nasprotnem bo naročilo preklicano.

Plačilo na TRR podjetja BELLU d.o.o. se uredi na podlagi podatkov, ki jih uporabnik prejme v primeru izbire plačila Po predračunu.